Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 24.07-30.07.2023г. Зодия Телец

Телец

През настоящата седмица вие сте по-склонни от обикновено да се връщате назад към миналото и да преоценявате важни за вас въпроси, които засягат вашата сигурност, среда на съществуване, разбирателство у дома, а понякога и битови, имуществени казуси или такива, които се отнасят до местоживеене.


В тази връзка може да проведете разяснителни разговори, това може да е доста полезно и да се отчете като втори шанс или да действате различно, за да се получат по-добри резултати от преди, ако се нуждаете от това…

Може да разрешите въпрос, който е останал без отговор, но вероятно от вас ще се изисква да промените нещо в стратегията или подхода си.

На този фон- вие може да имате нужда от повече почивка, да намалите темпото, да обърнете внимание на себе си или на любими хора.

Ще намирате все повече време за развлечения и навлизате в хубав период, през който може да оздравите сърдечни връзки с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Звездите ви дават шанс да зададете едно голямо ново начало в този сектор, който ще има широко отражение и в бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *