Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 24.09- 30.09.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Преди да продължите напред все още ще трябва да се съобразявате и ангажирате с недовършени дела от миналото, които често засягат дома и семейството ви, но може и да са други лични приоритети. Каквото и да е- сега можете да потърсите-откриете авариен изход, алтернатива или неочакван вариант за бъдещо развитие. Не насилвайте събитията, по скоро следвайте естественият им ход и всичко ще е наред. Вие сте закриляни от Съдбата на този етап, дори и да съществуват някакви дестабилизиращи фактори, ще можете да ги отстраните или минимизирате.

Венера е във вашия знак- с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии, възползвайте се по оптимален начин.

В дома и семейството ви се активират стари и неразрешени казуси от типа на „старата песен на нов глас“, това може да са недовършени ремонти, но ни неизяснени спорове с близките ви.

Сега се получава пролука за въздействие, особено, ако сте по-гъвкави в намеренията и изказа си.

Въпреки всичко, през тази седмица може да узнаете тайни, ако имате скрити врагове или дестабилизиращи ви задкулисни обстоятелства, то те ще станат по-видни.

Взаимодействието с близки и роднини, дори братя или сестри, ако имате такива- е затруднено, набелязват се дълго трупани недоразумения, опитайте се конструктивно да отстраните различията, ако това е невъзможно, вероятно ще се наложи кардинално да смените подхода си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *