Без категория Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.10-30.10.2016г. Зодия Овен

Овен

През последната седмица на октомври вие навлизате в силно трансформиращ период, през който може да се изправите на своеобразен житейски кръстопът, да се налага да вземате решения, продуцирани от необходимостта да гарантирате своята „сигурност”-финансова, но не само. През това време можете да преобразите линията си на поведение, бъдещи намерения, като ставате все по-взискателни към онова, което получавате под формата на възвръщаемост спрямо собствените ви положени усилия и онова, което давате-общо.

Енергията, която ви владее е почти неуправляема и с възможност да „избухне” във всеки един момент, особено, ако са на лице провокации- тогава можете да изненадвате околните с реакциите и действията си, да действате до краен предел, но вероятно не без основание и предизвикателства.

Продължавате да съществувате в конкурентна среда, която ви мобилизира, но обединението, сътрудничеството, намирането на партньори, превръщащи се в мост към собствените ви успехи е не само възможно, но и необходимо условие.

Мнозина от вас ще се върнат към стари връзки, обстоятелства, разширяващи хоризонтите пред тях или даващи им възможност да се справят, разрешат въпроси от миналото. В някой случаи- това са правни казуси-буквално или в един по-общ смисъл, а в други- шанс да се измъкнат от статукво, което е изчерпано.

Ако има някакви тайни или некоректни обстоятелства- те ще излизат на повърхността, ще застават на пътя ви, но вие притежавате достатъчно ресурси, за да ги прескочите или преодолеете на този етап, стига да не ги обикаляте повече…

В любовта- заздравявате връзките си, ако поискате или се устремявате към нови и по-далечни цели, които да порадват сърцето ви.

Самотните Овни могат да срещнат любовта на път или да я припознаят в една по-властна, но перспективна личност.

В понеделник преобладава ентусиазмът, притежавате и доза късмет-възползвайте се.

Вторник и сряда са напрегнати, всякакви непланувани ангажименти могат да объркат предварителните ви очаквания. Бъдете внимателни, действайте на”момента”, за да сте адекватни на случващото се.

В четвъртък и петък популярността ви расте, паралелно и със собствената ви инициативност. Можете да скрепите важни за вас контакти, но не е изключено и да разрушите онези, които повече ви натоварват, отколкото да ви удовлетворяват. Дните са показателни за партньорските отношения, същевременно сега най-силно им влияете.

В събота и неделя сте доста емоционални, по различни поводи разбирате до колко можете да разчитате на другите или пък-не.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *