Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.10- 30.10.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Новолунието и слънчевото затъмнение  от 25 октомври може да преобрази вашето обществено положение, позиции в колектив, бъдещи перспективи на развитие, връзки, дори приятелски…

В оптимален случай- звездите ще ви дадат шанс да си върнете нещо от миналото или пък да осъществите ваша съкровена мечта, пред вас спонтанно могат да се разкрият възможности,  които са естествен завършек,  награда или надграждане  на успехи,  за които сте се борили дълго.

Ако се движите в правилна посока,  тогава сега ще се изкачите по йерархичната стълбичка,  вашата власт и популярност ще растат  през следващите дни, седмици, дори месеци.

Ако обаче вие сте в грешно направление,  тогава сега ще се наложи да направите рязък завой,  може би да смените тази ваша среда или пък кардинално да трансформирате подхода си към околните…

Каквото и да е,  обединяващо правило е,  че от вас ще се изисква да проявите повишена адаптивност,  може би  и доза компромисност,  за да сте в крак и в пълна степен на изискванията на обществото,  които не винаги ще кореспондират с вашите собствени представи и желания.

Ако успеете да проявите такава приспособимост,  тогава ще превъртите всички предизвикателства в полза,  можете да завъртите „ колелото на съдбата в желана от вас посока“,  иначе някои промени ще ескалират по външни и независещи от вас причини.

В живота ви може да нахлуят  нови хора,  но не е изключено и стари познати,  близки да напомнят за себе си,  въпрос на избор е как ще реагирате.

През първата част от седмицата са възможни изненади,  които ще ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате  и от кого трябва да се разграничите, разделите,  за да се предпазите от загуби,  морални или материални…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *