Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 24.10- 30.10.2022г. Зодия Телец

Телец

На 25 октомври предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение и то може да зададе едно голямо ново начало в важни за вас отношения, лични и делови, в партньорските ви връзки.

Тенденцията ще засегне приоритетно  родените през първите дни на зодията / 24, 25-ти и 26-ти април/,  но и всички останали в различна степен.

Под въздействието на това новолуние вие може да изпитате  своеобразен катарзис във  взаимоотношенията си.

Например, стари чувства могат да се събудят, вероятно и не без причина,  те могат да бъдат напълно позитивни,  да бъдат надградени,  обогатени и със съответните позитиви.

Но тълкуванието не е еднозначно.  Миналото ви застига по някакъв начин, така че ако там са се натрупали някакви недоразумения,  те ще изискват да бъдат разрешени,  иначе съответните контакти ще се прекратят и едва ли вече ще се възобновят, или нищо няма да е същото.

Някой от вас ще си върнат стара любов, други ще изчистят евентуални и натрупани недоразумения,  така че връзката да стане още по-здрава,  трети- ще трябва да проявят по-висока приспособимост към своя партньор,  който очевидно доста се променя и ще изисква същото и от вас самите.

Ще бъдат  скъсани онези връзки,  които не кореспондират с бъдещето ви развитие…

Показателни дни  с новини, събития, понякога изненади, които спонтанно преобразяват света около вас,  може да очаквате-  във вторник и сряда.

През втората част от седмицата успехите ви,  дори и ритъмът в ежедневието ви, в значима степен ще се влияят  от  взаимоотношенията…

От вас ще се изисква да укрепвате онези, които допринасят за благоденствието или чувството ви на щастие, доколкото това е осъществимо, кореспондира с вашия път и предопределеност,  ще има широко отражение.

Ако определени личности напускат живота ви,  твърде вероятно е-  да отворят място на нови  и по-подходящи за вас личности…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *