Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.12-30.12.2018г. Зодия Дева

Дева

Повечето от вас са концентрирани върху близки до сърцето им хора- от партньори до деца. През настоящия период може да проведете разговори, да чуете думи, които да преобразят отношенията ви в една по-положителна посока.

Въпреки всичко- трупани тенденции през изминалата близо година клони към развръзки, анализи и равносметки,  евентуални недоразумения, ако има такива, вид неуредици- ще се изправят пред вас, ще застанат на пътя ви, за да вземете мерки и да се справите с тях.

Склонни сте да гледате на личните си приоритети от един по-хладен и практичен ъгъл. Това може да е повод да се справите по-лесно със слаби звена, които касаят сърдечните ви връзки, да се мобилизирате, да си изградите стратегия, така че да сте в помощ на любимите ви същества.

В друг вариант, разбирате в по-ярки краски бъдещи перспективи на развитие, които касаят вас и близкото ви обкръжение, с какво трябва да се справяте и преодолявате през 2019г., но също- кое ще е повод за гордост и стабилизация.

Все пак всичко случващо се може да е повод да „изстудите“ емоционалните си преживявания, начин, по който гледате, възприемате околните, в по-крайна форма- чувството ви на привързаност се дели на „преди“ и „след“ случващото се сега, а после през идната седмица…разделяте се с илюзии, сваляте „розови очила“, разбирате тайни, ако има такива- ще бъдат особено видни.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>