Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 24.12-30.12.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Информационният поток през тази седмица е много усилен, може да проведете разговори, да получите новини, които да имат дълбоко отражение, да променят важни за вас връзки, включително и роднински, но не само, могат да обновят средата ви на съществуване или поне- начин, по който възприемате околните.

В този процес някой от вашите отношения ще бъдат укрепени, бих казала „циментирани“ за цялата идна година, а може и много по-дълго, но други и предимно онези, които ви носят разочарование- ще останат зад гърба ви по един трудно обратим начин.

Склонни сте да си правите равносметки, твърдо да отстоявате мнението си и така е правилно, миналото по някакъв начин ви застига-  с известия, анализи и т.н.…Това може да е повод да преразгледате и договори, постигнати уговорки-писмени и устни.

Разходите ви продължават да са високи, но ако са повод за радост, все пак са премислени, тогава вероятно всичко е наред.

Полезно е да се пазите от манипулации, които ще дестабилизират материалното ви състояние.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>