Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.02-03.03.2019г. Зодия Дева

Дева

Вие сте в прекрасен период да скрепите вашите партньорски отношения-лични или делови като градите планове за по-далечното бъдеще, обсъждате общи и обогатяващи идеи, а може би и пътувате, това би скрепило още повече връзките ви.

Вашата популярност расте, имате на кого да разчитате, особено, ако се нуждаете от това. Всъщност, мнозина може да изпитват силна нужда споделят, да се почувстват подкрепени на различни нива и по различни поводи, добрата новина е, че могат да получат тази подкрепа, ако действат в тази посока. Водите конструктивни, разяснителни разговори, които ви носят полза или морално удовлетворение, също-изчистват евентуални недоразумения.

Получавате интересни предложения, „осветяващи новини“ от важни за вас хора.

Подходящо време да излезете извън границите на познатото, да разширите възможностите пред вас, като пътувате, общувате с хора стоящи далеч от вас, може да промените подхода си, да решите да преследвате по-високи цели и като обогатите знанията си…Каквото и да е- събитията се движат повече по инерция, някой възможности сами застават на пътя ви, а от вас зависи дали ще ги приемете или не.

Хора близки то сърцето ви-от деца до любими личности могат да ви изненадат през втората част на седмицата, анализирайте случващото се, насочвайте. В друг вариант- ескалират допълнителни разходи, особено, ако имате бизнес, бъдете по-внимателни с попълване но документи и не поемайте излишни рискове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *