Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.02-03.03.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Информационният поток е много усилен през тази седмица, може да получите отдавна чакани новини и да получите вид яснота, дори и не винаги да е приятна, винаги ще е полезна, за да вземете оптимално добри решения.

Все пак вие водите успешни разговори, подобни преговори, популярността ви расте и в повечето случаи вие и чрез дар словото си- преобразявате средата в която съществувате, защото заемате по-престижни позиции, а може и генерално да промените обстановката около вас чрез премествания и т.н. Не ви е лесно да правите компромиси, но дори и да ви се наложи да скъсате рязко договори или отношения, предимно през втората част на периода, не бива да съжалявате, защото това не е случайно, тенденциите са трупани дълго, а и ако нещо ви напусне, значи то няма място в бъдещото ви развитие и при това- много бързо ще бъде заменено от друго и по-надеждно обстоятелство.

Подходящо е да сте максимално социално активни, за да не пропуснете шансове, които възникват спонтанно при срещи, комуникация и т.н.

Повечето от вас са романтично настроени и не без причина, а понеже се радват на внимание, чувате романтични думи, които докосват сърцето ви.

Около вас има енергична личност, която силно ви подкрепя, оценете подобна личност, опитайте се да я задържите, заздравите връзката си с нея и тя ще ви подкрепя дълго, ще е повод и за вашите собствени успехи.

Ако сте сами- малък флирт може да прерасне в доста бурен любовен роман.

Отделяте време и за развлечения, хоби и така е правилно, имате нужда от почивка и е препоръчително да не се претоварвате, че и да се пазите от инциденти, особено през втората част на периода.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *