Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.03-31.03.2019г. Зодия Везни

Везни

Социалната ви активност перманентно ще се усилва под влиянието на външни фактори, например- необходимост да се доказвате повече от обикновено, личности, които се появяват и изискват повече внимание, стимулират ви в определена посока, палят собствената ви инициативност.

В друг вариант-това са собствените ви нарастващи амбиции, но за постигането на целите ви към настоящия момент- зависите повече от обикновено от връзките, които създавате или укрепвате.

Ежедневието на повечето от вас е по-натоварено от обикновено, не е изключено да нахлуе известен хаос, който да изисква да пренаредите по важност приоритетите си, за да се справите успешно с текущи ангажименти.

Възможно е да се концентрирате върху скрити процеси, които влияят на професионалната ви реализация, в този сектор може да ескалира известна яснота, която постепенно се изчиства през втората част на периода. Все пак е уместно да се пазите от задкулисни машинации, които могат да имат негативен ефект върху развитието ви.

В друг вариант- самите вие проявявате стратегия, която ви помага да превъртате всички предизвикателства във ваша полза.

Може да се концентрирате и върху въпроси, които касаят вашето здраве, например да решите да вземете мерки, които да ви подействат оздравително на различни нива и така е правилно…

През последните дни от седмицата се появяват хора или обстоятелства, които могат да подействат положително на развитието ви-общо, в частност- на финансовото ви състояние. Това може да са идеи, подкрепа, възможности, оценете ги, те може за дълго да останат в живота ви и да имат позитивен ефект.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>