Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.03-31.03.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Ежедневието ви става все по-забързано, навлизате в период, през който повече от обикновено трябва да се доказвате на работното място поради нарастващи ангажименти, защото сега е моментът да зададете по-позитивни перспективи на развитие в този сектор от живота ви.

Същевременно лайтмотив за повечето от вас е хоби, в оптимален вариант- това е шанс да имплантирате творческия си потенциал в професионална реализация и като се занимавате с нещо любимо, може би- насочите се към собствен бизнес.

Ако заниманията ви са такива, че позволяват известна свобода на действие- тогава ще можете да се представите в оптимално добра светлина.

Иначе- раздвоявате се между рутина и друго, по-скъпо, включително близки до сърцето ви хора-от партньори до пораснали деца, ако имате такива. Те може да обсебват вниманието ви с новини, разяснителни разговори, събития, оставящи трайни следи в съзнанието ви. Това може да е повод за решения с дългосрочно отражение, разплитане на сложен възел, който съществува от известно време в начина ви на съществуване.

Сега сте в етап, когато можете да сбъднете своя съкровена мечта, тенденцията се усилва през последните дни на периода.

Все пак, ако има нещо скрито или неясно в любовните ви дела, то също ще се изясни, но знанието винаги е сила.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *