Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

Повечето от вас  се намират на прага  на житейски кръстопът или пък предстои- прелистване на нова страница в живота,  която ще обнови бъдещото ви развитие.

Голяма част от събитията се движат повече по инерция,  защото Луната е намаляваща почти през цялата седмица.  Все пак вие можете да насочвате  в границите на зададени вече тенденции,  може да водите преговори,  които не винаги са явни,  но могат да допринесат  за сбъдването на ваше тайно или съкровено желание.

Вие имате възможност да получите своеобразна награда  за полагани от вас усилия  през изминалите месеци или повече. Ако се движите в правилна посока  и условията на труд го позволяват,  тогава вие ще имате шанс да повишите доходите си, да заемете по-престижни  обществени позиции.

Родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен,  могат да направят пробив  в кариерното си развитие  или да вземат определящи решения за години напред, например- да сключат брак, а ако връзката не ги удовлетворява,  не им носи удовлетворение,  тогава не е изключен и обратният вариант- да прекратят подобни безперспективни отношения,  за да отворят място за нещо ново,  което да обнови живота им.30-ти април  предстои новолуние , което е със слънчево затъмнение,  това новолуние може да ви надари  с варианти  за бъдещ просперитет,  особено, ако се нуждаете от  такива.

На 30-ти април   Меркурий , вашият покровител преминава във вашия зодиакален знак- Близнаци,  ще бъде в най-голямата си сила,  от която ще можете да се възползвате през следващите седмици.

Това често ще ви превръща в център от внимание  или думите ви ще имат по-широка чуваемост.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *