Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Везни

Везни

През тази седмица  вие може да сте фокусирани върху чисто финансови приоритети,  които са като скачени съдове  за важни за вас хора,  които влияят  на благосъстоянието ви,  това може да са и финансови,  държавни институции.

Вие може да взаимодействате с тях отлично,  така че да спечелите нещо важно за вас,  може да получите подарък, бонус, да водите успешни преговори, да получите повишение,  ако условията на труд го позволяват. По-голяма част от събитията  се движат повече по инерция  и в повечето случаи- в напълно позитивна за вас посока,  защото попадате под нечия опека, има покровител до вас, можете да разчитате и на доза късмет.

Все пак,  ако не всичко се развива точно така,  както искате или очаквате,  тогава ще имате право  на вид обновление,  особено след новолунието,  което е на 30-ти  април.

Ако трябва да направите завой  във вашето бъдещо развитие, така че да сте по-успешни,  тогава това ще бъде особено видно сега,  пред вас ще се разкриват вариант на развитие.

Ако това ви интересува- ще можете да се справите и с наследствени, имотни дела,  да преобразите в положителна посока най-близката си среда на съществуване.

Ако не се нуждаете от промени,  тогава „ ще циментирате“ позициите си  и то за много дълго време… Любовта на този етап е на заден план  или флирт на работното място  може да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *