Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Водолей

Водолей

Вие се намирате в отличен период да по-добрите и хармонизирате  най-близката си среда на съществуване- в дома и семейството, но не само.  Мнозина ще могат да разчитат  на подкрепа от страна на семейството си,  морална или дори финансова,  ако имате нужда от това.

Самите вие може да решите да инвестирате  в дома си и това ще се отчита за положително обстоятелство.

През тази седмица  вие може да подействат е позитивна на комфорта си на съществуване  и по-горе описания начин,  може да се справите с имотни,  битови казуси.

Някой от вас ще получат награда  за полагане от тях до този момент усилия, могат да материализират съкровено желание, да получат вид опека, която пак така ще има позитивно въздействие  върху финансите ви, онова, което имате- общо.

При всички случаи сега разбирате  и по различни поводи- кои от вашите желания могат да се материализират,  кой допринася за благоденствието ви и т.н.

Ако все пак съществуват някои разногласия и не всичко се развива точно така, както искате или очаквате,  значи трябва да направите голям завой в живота си,  образно казано, за да се справите с всички предизвикателства.  На 30-ти април предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение и ще обнови – дома, семейството, може да ви помогне да се справите с имуществени казуси, местоживеене и т.н.

Насочвайте още в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *