Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Дева

Дева

Повечето от вас ще бъдат силно концентрирани  върху близки и любими хора,  партньор,  пораснали деца и т.н.

Вие ще получавате силна подкрепа  от тях,  както и от други личности,  които ще подкрепят вашите честолюбиви планове,  ще допринесат за възможността  да разширите хоризонтите си на развитие  или пък да получите вид удовлетворение.

При всички случаи ще има на кого да разчитате,  ще се радвате на внимание, вид  опека,  ако се нуждаете от такава.  Вие имате възможност да се изкачите по йерархичната стълбичка,  ако демонстрирате висока квалификация,  общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Това е период през годината,  през който вие имате шанс да надскочите постижения  постигнати до този момент,  голяма част от тенденциите  ще се движат повече по инерция и ще водят до вид развръзки,  награда, за полагани от вас усилия.

Добре се развиват дела,  които се отнасят до обучение, сключване на договори, разрешаване на юридически казуси, ако това ви интересува.  На 30-ти Април предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение  и през следващите месеци  може да преобрази средата ви на съществуване,  защото заемате нови и по-престижни позиции,  популярността ви расте  или пък се премествате…

Вариантите са много  като самия живот.

Ако сте сами, може да срещнете любовта…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *