Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Лъв

Лъв

Вие  се намирате във важен период,  който влияе и определя вашата професионална реализация, кариерно развитие, финансово състояние.

Ако условията на труд го позволяват,  тогава през тази седмица- вие ще можете да повишите доходите си  следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благоденствието ви,  това могат да бъдат финансови или държавни институции, с които ще взаимодействате отлично.

Голяма част от събитията  се движат повече по инерция,  така че да получите своеобразна награда  и за полагани от вас до този момент усилия.  На 30-ти април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение. Това новолуние може да е едно от най-важните за вас  през цялата 2022 година. То ще обнови или промени живота   на родените през първи деканат, но и на всички останали в различна степен.

Това новолуние може да ви даде шанс  да се сдобиете със своеобразна власт, да обновите кариерното си развитие, все пак от вас ще зависи  в каква посока ще канализирате тази мощна енергия, според собствените си желания,  но и тенденции,  които вече са набрали скорост и в някои случаи изискват от вас  повишена активност.

Все пак и ако действате по гореописания начин,  ако се възползвате от приливната вълна на това новолуние,  тогава ще имате шанс  да преобразите живота си в положителна посока и да стигнете много далеч.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *