Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Овен

Овен

Почти през цялата седмица пред вас ще се разкриват някакви допълнителни възможности,  които касаят вашето финансово състояние и благополучие в един по-широк смисъл.  Възможно е да водите  преговори,  които не винаги сте склонни да  афиширате публично,  но пък да бъдат достатъчно успешни,  така че да допринасят за благоденствието ви.

В друг случай-  през тази седмица получавате новини,  които са като своеобразна развръзка  за полагане от вас до този момент усилия и които пак така касаят финансовото ви състояние,  обществено положение и кариерно развитие.

Голяма е вероятността да получите награда и вид удовлетворение,  шанс да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.  Луната е намаляващ а почти през цялата седмица,  така че не са изключени развръзки, голяма част от събитията се движат повече по инерция.

Онова, което трябва да остане в живота ви, може да допринесе за бъдещи успехи, чисто финансови, но не само, ще даде знак и ще порадва сърцето ви.  Ако има нещо,  което трябва да остане зад гърба ви,  за да прелистите нова страница- това пак така ще бъде по-видно от обикновено.

На 30-ти април  предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение, такива новолуния задават едно голямо ново начало  и не само за следващите около две седмици или месец, а много повече…

Такова новолуние   ще обнови  доходите  и материалното ви положение за много по-дълъг период от време.

Пред вас могат да се разкриват спонтанни шансове, но е хубаво самите вие  да имате ясен план за бъдещото си развитие,  да се възползвате от приливната вълна на новолунието  и дните след него,  а звездите ще ви подкрепят…

Ще подкрепят всичко, което кореспондира с вашия път и предопределеност, талант който притежавате,  могат да сбъднат съкровено ваше желание  и т.н.

Хубаво е да се допитвате до интуицията си,  да общувате и с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.  Мнозина ще се доберат до неочаквана опека, благодетел и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *