Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица  вие продължавате да разширявате вашето влияние,  вашата популярност продължава да расте, общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение  се превръща в проводник на чувство за щастие, удовлетворение, шанс да сбъднете някакво ваши желания.

Ако пътувате, искате да се справите с уреждане на документи, включително международни,  тогава усилията ви ще бъдат съпътствани от доза късмет.

Ако имате партньор до себе си, тогава вие се намирате в отличен период, така че да  подобрите, оздравите вашите отношения.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта  в  и лицето на човек, който е стоящ далеч от вас- буквално и в по-широк смисъл, той може да е влиятелна личност, да се превърне във ваш благодетел, освен всичко останало…

На 30-ти април  предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение.

Това новолуние  е с много по- голямо отражение  и не само за  следващите две седмици или месец, а полугодие и много по-дълго време.

Това новолуние може да обнови средата ви несъществуване, социално-значими позиции  и то в напълно позитивна за вас посока.

Струва си да бъдете по-активни, инициативни, да укрепвате връзка, които ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *