Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица вие се намирате в отличен период,  през който можете да оздравите важни за вас връзки,  лични и делови.

Почти през цялата седмица ще получавате интересни, полезни или приятни новини, ще получавате вид подкрепа,  така че да осъществите ваши желания, да привличате онова, което най-силно желаете.

Родените през трети деканат,  но и всички останали в различна степен, ще проявяват висока социална активност, ще общуват с повече хора и така е правилно,  защото по-лесно ще осъществявате заплануваното, няма да пропускате евентуални шансове…

През първите дни от седмицата- може да направите своеобразен пробив  в избрано от вас направление. Може да постигнете успехи, вид награда или това е развръзка, която ще утвърди позициите ви в колектив,  може да сключите дългосрочни договори,  може да попаднете под нечия опека… Информационният поток е много усилен, ще ви помогне да „ свирите часовника си“, да видите на кого и какво можете да разчитате, но и да преодолеете някой предизвикателства, ако има такива- чрез разяснителни разговори,  преговори и т.н.

Общуването се превръща в проводник на възможности,  може да получите важни новини  по водещи за вас въпроси, които са свързани и с минали цели.

На 30-ти  април предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение,  което може да зададе едно голямо ново начало  и то за дълго време- във важни за вас връзки, с близкото ви обкръжение, това може да са и ваши роднини.

Не е изключено в живота ви да нахлуят нови хора, може да преобразите средата си на съществуване, до укритите настоящи контакти,  но и да прекратите онези, които са безперспективни, насочвайте още в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *