Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 25.04-30.04.22г. Зодия Телец

Телец

Почти през цялата седмица  вие ще получавате значима подкрепа  от страна на обкръжението, в което съществувате.

Това могат да бъдат ваши колеги,  приятели,  дори влиятелни или власт-имащи личности.

Самите вие може да проявявате по-голяма инициативност,  така че да се доберете до по-широко одобрение,  вид опека, сътрудничество, помощ, ако се нуждаете от такава.  Родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен  ще проявяват висока социална активност, тяхната популярност ще расте и вие може да заемете по-престижни обществени позиции,  със съответните позитиви  за бъдещото ви развитие.

Луната е намаляваща, но предстои новолуние  на 30-ти април.

До 30-ти април- голяма част от събитията се движат по инерция, но могат да ви помогнат  да надскочите постижения,  да разширите хоризонтите си  на развитие, не са изключени развръзки, които да ви донесат удовлетворение  следствие на ползотворни връзки, които се превръщат в мост към вашите успехи.

Новолунието на 30-ти април е със слънчево затъмнение  и във вашия зодиакален знак,  така че е едно от най-важните събития за вас през цялата предстояща година.

Това новолуние може да направи голям подарък  на родените през трети деканат, но и на всички останали в различна степен.  Бъдете  по-инициативни,  действията ви ще имат отражение и за следващите месеци,  а може и много по-дълго време…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *