Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Везни

Везни

Вие имате шанс да разширите границите на възможното пред вас като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, пътувате, преговаряте за интересите си. Всичко горе-изброено ще се превръща в шанс за просперитет, но ще изисква повече внимание.

Например, може да се наложи да преосмислите ваши минали решения, реакции, подход.

Припомням, че Венера, вашата покровителка е ретроградна, така че вие повече от обикновено ще сте склонни да се връщате назад, за да наваксате с евентуални пропуснати шансове, също- да преосмисляте решения, които вече сте взели.

Може да се колебаете по кой път да поемете и вероятно най-вярната посока е на най-малкото съпротивление. На този етап не е подходящо да насилвате събитията, може да се предизвика обратен ефект.

Някой възможности ще застават на пътя ви спонтанно, бих казала изненадващо, това ще се изразява във вид подкрепа- финансова или морална, до която ще можете да се доберете…Случващото се ще ви помогне да спечелите нещо, да се разтоварите от ескалиращо намерение или да откриете верния път.

Ежедневието ви е все така доста натоварено, а в този процес вие ще трябва да пренареждате приоритетите си, да отстранявате онези, които са неефективни и за сметка на други- допринасящи за просперитета ви.

Мнозина се разпиляват в различни посоки, а това допълнително изисква повишена концентрация или променен подход, помислете, изградете си стратегия.

На работното ви място също не е изключена повишена конкуренция, с която можете да се справите. Ако не всичко протича точно така, както очаквате, тогава вероятно ще трябва да смените своето поприще на развитие.

Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си и да не се претоварвате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *