Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Водолей

Водолей

Звездите ви дават много шансове да разгърнете потенциала си, да имате успехи, да порадвате сърцето си, включително като си върнете нещо изгубено- в любовта, в това да осъществите съкровена мечта.

Но не всичко е толкова лесно. Може да се налага да платите някаква цена за желанията си- буквално или в преносен смисъл.

В друг вариант- това са полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, във вашето щастие-общо. Но не позволявайте чисто материални приоритети да застават между вас и близките ви.

Все пак не е изключено под натиска на случващото се вие да придавате нова и променена стойност на хора и обстоятелства- като анализирате по-внимателно кой ви нанася повече щети, кой ползи. В друг случай- виждате партньора си по друг начин, по-реалистичен, ако има някакви неточности в образа, който сте създали или пък в по-неприятна форма- илюзии, измами, това също ще се прояви..

В дома и семейството ви може да настъпи вид обновление, защото инвестирате в него или го освежавате по някакъв креативен начин, а това е повод да се подобри атмосферата..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *