Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Дева

Дева

Вие навлизате в един от най-важните периоди през годината, когато трябва да проявите по-голяма инициативност, за да постигнете по-добри резултати относно кариерното си развитие, да надградите постигнатото или поне да го утвърдите. По различни поводи ще ви се налага да действате точно така.

Водеща тема за вас може да бъде кариерното ви развитие и за да постигнете желания резултат на мнозина ще им се налага да се справят с повишена конкуренция, да преговарят за интересите си, в по-крайни форми- да отстраняват недоброжелатели.

В този процес се налага да действате по-гъвкаво и адаптивно, за да привлечете съмишленици, за да превъртите предизвикателствата в полза и да спечелите от това. Мнозина ще имат такъв шанс като демонстрират висока квалификация и/или използват различен, оригинален подход или пък разширят кръга на своето влияние и общуват с хора извън близкото си обкръжение.

Ако това не е вашата тема, значи е дошъл моментът да оздравите партньорските си отношения, да стиковате интересите си, бъдещите си планове. Ако ескалират недоразумения, дори напрежение- тогава се опитайте да го туширате своевременно, за да не позволите то да прорасне и със съответните негативни последици. Ако все пак различията между вас се задълбочат, значи са трупани много време и пак така ще изискват по-дълъг период, за да се изчистят, освен, ако това не е показател, че въобще трябва да скъсате връзки, които са непродуктивни, изчерпани…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *