Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Козирог

Козирог

Вашето ежедневие е доста натоварено, налага ви се да се доказвате на работното място над средното ниво, включително като влизате в словесни двубои, отстоявате мнението си по-агресивно, но и гъвкаво, така че да не позволите то да бъде подменено, а вие изместени. Все пак преки конфронтации не са препоръчителни, защото могат да имат по-сериозни последици, отколкото предполагате.

Чрез думите си сега можете да си служите като с оръжие- да побеждавате, да оформяте внезапни шансове и да сбъдвате съкровени желания, да излизате победители. Но ако се преминат определени граници на добрия тон, тогава може да предизвикате точно обратен ефект и трябва да сте по-внимателни.

В този процес и по един естествен начин вие ще ревизирате  взети решения, особено такива, които касаят работата ви. Така ще можете да отстраните евентуални грешки и пропуски, ще си върнете минали възможности.

Ако все пак не всичко протича точно така, както очаквате, скъсате някой връзки и договори, тогава това ще е признак, че са вече изчерпани и ще трябва да се обърнете към нещо друго, по-креативно и отговарящо на вашата същност.

Все пак е добре да бъдете внимателни, да се вглеждате в по-далечни перспективи и да не губите целите си от поглед, за да не изгубите и вярната посока, подход и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *