Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Риби

Риби

Водеща тема за повечето от вас е дома и семейството, да подобрите атмосферата у дома, да изчистите евентуални недоразумения с близките си или пък да им бъдете по-полезни, да сте насреща, ако се нуждаят от помощта ви.

В друг случай- справяте се успешно с имотни казуси, ако това ви интересува.

Ако това не е ваша тема, тогава ще предприемете стъпки, които ще доведат до базисни преобразувания в живота ви, които ще сменят декорите около вас и ще се отразят на всички останали нива от начина ви на съществуване.

Марс е във вашия зодиакален знак, изисква да сте по-дейни, инициативни, иначе тази мощна енергия ще се превърне в нервно напрежение, което ще има негативен ефект върху взаимоотношенията ви с важни за вас хора, внимавайте.

В оптимален вариант- вие проявявате висока социална активност, преговаряте за интересите си и така отключвате внезапни нови перспективи на развитие. Проявявате висока адаптивност в общуването и това има положителен ефект.

Не са изключени и изненади, доста интересни разговори, в повечето случаи приятни, може да получите обогатяващи предложения, от които да се възползвате или такива, които да освежат ежедневието ви, да ви разтоварят от напрежение, да повдигнат тонуса ви.

Информационният поток е усилен, колкото сте социално по-активни, изказвате нови и креативни идеи, толкова повече ще нараства вероятността да постигате намеренията си или поне да се справите с някой предизвикателства.

Сега най-ценна е убедителността, дар словото,  ораторски способности, на които можете и трябва да разчитате, да се възползвате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *