Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Скорпион

Скорпион

Повечето от вас са в емоционален и силно трансформиращ период, който може да ви подтикне да правите равносместки или пък- да е повод да се окажете на прага на житейски кръстопът.

Успехите ви и чувството ви на щастие-общо, в значима степен се определят от подкрепата, до която можете и трябва да се доберете- финансова, морална.

Може да имате усещането, че околните не се държат твърде последователно, но нека това да е повод да се отстранят слаби звена, които провокират подобни ситуации.

Все пак ще има и личности, които ще ви изненадват приятно със своята подкрепа.

Ако има недоразумения във важни за вас връзки- вие можете да ги отстраните като промените нещо в подхода си, анализирате миналото и действате различно, за да получите различен и по-добър резултат.

Все пък и към настоящия момент много отношения /лични и делови/ се тестват за лоялност, това важи и за вас, така че ще оцелеят и преобразят в положителна посока онези, които преминат през този своеобразен изпит, останалите могат да отпаднат, ако не веднага, то постепенно и до средата на юни…

Друга водеща тема е финансовото ви благополучие, то отново е като скачени съдове са вид сътрудничество, одобрение…От вас се изисква да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да проявявате по-висока адаптивност, за да превъртате тези предизвикателства в полза.

Налага се да сте изрядни в документи, особено финансови, за да избегнете някой усложнения при взаимодействие с банки, данъчни и т.н. Не е препоръчително да задлъжнявате, теглите кредити, вероятността от объркване после е повече от голяма.

Не позволявайте и чисто материални приоритети да застават между вас и важни за вас личности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *