Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 25.05- 31.05-2020г. Зодия Стрелец

Стрелец

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения-лични или делови. Причините за това могат да бъдат различни, например- дошло е време ,когато те трябва да бъдат оздравени, да изчистите недоразумения, съмнения, надигащо се напрежение.

В друг случай- около вашия партньор ескалират трансформации, които се отразяват и на вас самите, а вие трябва да проявите по-голяма адаптивност, за да отговорите на случващото се, за да бъдете полезни на човека до вас, ако се налага- да му помогнете, заедно да прелистите нова страница и да скрепите още повече привързаността и чувствата между вас.

Отново като вариант- вие сте в период, когато може да си върнете минала любов, ако това ви интересува.

Ако все пак преобладават различията, значи те са трупани много повече време, пак така много време ще изискват, за да се разяснят, освен, ако не е премината някаква граница, зад която няма връщане назад.

Може да ви се налага да разпределяте повече време между лични и служебни задачи за изпълнение или в дома ви ескалира напрежение, необходимост да обръщате повече внимание на близките си, в оптимален случай- това може да бъдат ремонти, подобрение на условията на съществуване, шанс за печалба чрез работа от дома, ако това ви интересува…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *