Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Везни

Везни

Сега вие демонстрирате най-доброто от себе си,  блестите по-особен начин,  привличате внимание  и извличате ползи от това-  чисто финансови или под формата на морално удовлетворение.

По този начин вие можете да превъртите всички предизвикателства в полза  или да смекчите някои негативи,  които се провокират по външни и независещи от вас причини.

Повечето от вас  са изправени пред предизвикателството  да се доказват пред околните  над обичайното,  причините за това може да бъдат различни.  Например,  конкуренцията около вас може да расте,  вие трябва да реагирате,  за да се предпазите, за да не позволите да бъдете изместени,  за да избегнете загуби- морални или материални. Както става ясно вече,  вие може да се предпазите,  но все пак е полезно да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си,  изглежда,  че това ще бъде ключът към вашите успехи.

Пазете се от деструктивни конфликти,  бъдете гъвкави в общуването…

Ще имате шанс също така  да увеличите вашата популярност и подкрепа,  да привлечете на ваша страна влиятелна или властимаща опека.  Това също ще е повод  да се справите с някой  предизвикателства.

Вашите позиции в колектив могат да се променят по един естествен начин,  защото заемате нова длъжност,  променяте вашата среда на съществуване  или пък- укрепвате едни връзки,  но рязко прекратявате други,  за да  защитите интересите си.

Бъдете много внимателни при взаимодействието с чужди ресурси,  не поемайте излишни рискове,  не давайте пари назаем, преди да решите да инвестирате- проверете много внимателно и щателно  дали това си заслужава. Взаимодействието с банки, данъчни, други финансови или държавни институции е съпътствано от изненади, така че допълнително изисква да бъдете нащрек.

Периодът е отличен  да оздравите партньорските си отношения, важни за вас връзки, да срещнете любовта,  ако все още не сте.

Може да се възползвате от новолунието,  което е на 28 юли  или то по един естествен начин ще обнови живота ви, в основата на тези преобразувания ще бъдат вашите взаимоотношения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *