седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г.

Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Лъв,  това е домът  на сърдечността,  забавленията и радостта.

 Традиционно и докато Слънцето е в Лъв  ние имаме по-голяма нужда и над обичайното  да дадем на сърцето и душата си онова,  което най-много иска.

Ще забележа,  че ще е почти невъзможно  да проявяваме упоритост,  ако онова,  което вършим не кореспондира с нашите чувства и усещания за щастие.

Почти задължително  ще надделяват последните,  тоест-  желанията. Мнозина  ще бъдат обзети  от вид ентусиазъм,  който ще ги подтиква  да реализират себе си,  намеренията си, онова, чрез което ще изпъкнат, ще бъдат забелязани и оценени по достойнство.

Честолюбието, гордостта,  необходимостта от повече внимание, любов и  взаимност  ще растат перманентно.

Ако получаваме нужното или очакваното,  тогава всичко ще бъде наред,  ние самите  ще даваме най-доброто от себе си,  ще укрепи връзки  с любими хора  като намираме повече време за тях, за развлечения,  правим повече подаръци, буквално и в по-широк смисъл, проявяваме щедрост на различни нива.

Липсата  на достатъчно  уважение,  внимание-  ще са повод  за по-силно раздразнение,  спонтанни, дори неовладени реакции,  които могат да направят взаимоотношенията  непредвидими  като развой и развръзка.   За да не попадаме в подобни ситуации, най-малкото което не бива да правим- е да засягаме  достойнството на отсрещната страна,  защото това ще остави дълбок  отпечатък и с по-широки последици.

В известен смисъл може да се каже,  че периодът  е показателен  за сърдечните ни връзки,  доколко те са близки, романтични, способни да докоснат сърцето ни,  да ни доставят удоволствие и т.н.

Както казах вече  желанието за развлечения ще се усилва  и мнозина  ще последват този порив,  така че могат да прекарат дните цветно, интересно,  запомнящо се.

Това,  което може да  развали настроението-  са повишени,  необмислени разходи.

Ще съществува известно противоречие  между това,  което искаме  и онова,  което се налага да вършим.

Това по един естествен начин  може да отключи  известно раздразнение, напрежение,  както в собствената ни душа,  така и в контактите ни.   Но не бива да позволяваме  чисто материални въпроси  да застават между нас и любими хора.

Почти през целия период  може да се натъкваме на изненади, продуцирани от отсрещната страна или от нас самите  със спонтанни  реакции.

Ние може да харчим необмислено, не е изключено да възникват  интересни и креативни идеи за инвестиции  или пък-  внезапно  ще променяме своите планове,  може да се дистанцираме от хора и обстоятелства, за които преценяваме, че ни нанасят щети.

Онова, което отчитаме за истински ценно-  ще направим всичко възможно, за да задържим, ще използваме доста креативен и находчив подход за това.  Рязко  ще обърнем гръб  на обвързаности,  които отчитаме за деструктивни  или може да изгубим нещо ценно, ако той не е наше,  ако няма място в бъдещото ни развитие.

През тази седмица  се обновява онова, което имаме- общо, от хора  до чисто материални блага.

Това обновление нерядко ще се случва  неочаквано,  изненадващо.

Понякога може да ни се струва,  че това е въпрос на шанс, но всъщност  ще е закономерност,  която се стреми да ни насочи в посока,  която е по-благоприятна за нас,  дори и не винаги  да ни изглежда така и на този етап.

На 28  юли  предстои новолуние,  което ще зададе едно голямо ново начало  точно в това направление-  ще обнови  нашият живот,  ние ще задържи и преумножим  онова,  което е истински  стойностно,  кореспондира с нашия път и предопределеност, потенциал,  това може да е  професионална реализация,  но може и да е привързаност  към любими хора, партньор, семейство,  които допринасят за вид сигурност, благоденствие  и т.н.

Използвайте новолунието,  вслушвайте се в сърцето си,  което ще ви подсказва  най-благоприятната посока.

Все пак е хубаво да се пазим от  високо честолюбие,  спонтанност,  гордост,  които ще ни струват скъпо,  ще ни накарат да платим някаква цена.

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 25.07-31.07.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *