Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Вие се намирате в период,  през който звездите ви дават шанс да разчупите статуквото, да надскочите успехите си, да очертаете по-далечни и по-позитивни перспективи на развитие.

За всичко това ще ви помага вашият креативен и интелигентен подход,  натрупани знания, високи амбиции.

Повечето от вас ще имат на кого да разчитат, това може да е партньор, личен или делови.

Сега вие може да укрепите партньорските си връзки като мечтаете, като обсъждате  перспективи на развитие,  ако пътувате и разнообразявате  връзката си с вашия любим.

Ако все пак във вашите отношения са се натрупали някои различия в миналото,  сега може да ги изчистите  като допуснете нещо ново и различно,  така че те да се обновят и надградят.

Не е изключено да съществуват разногласия, които се отнасят до местоживеене, битови и дори имотни казуси. В такъв случай вие може да включите вашия изобретателен подход, така че да канализирате тази мощна енергия в една по-добра за вас посока, така че да се хармонизира и подобри атмосферата, за да се изчистят разногласията. Но ако са необходими реформи, тогава посланието ще са императивни, от вас ще се изисква избор, но изглежда, че статуквото не може да бъде съхранено, отлагането на някои решения може само да задълбочи разделителни линии и не само… Имайте го предвид и си изградете стратегия.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път или в лицето на човек,  който е стоящ далеч от вас…

Някой от вас може да решат да инвестират в своя дом или ще предприемат стъпки,   които ще преобразят живота на различни нива.  На кого и какво може да разчитате и в значима степен разбирате  в дните на Пълнолунието,  което е на 29 септември.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *