Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Повечето от вас се намират в много период на промени,  които засягат ключови въпроси свързани с кариерно развитие, социален статус, обществено положение…

Сега можете да направите положителни промени,  които ще ви подействат обогатяващо,  но за целта от вас може да се изисква да си сътрудничите  или да получавате вид подкрепа и одобрение от страна на хора и институции,  които влияят на благоденствието ви.  Добрата новина е,  че ще можете да получавате подобна подкрепа,  дори и да се налага повнимателно да избирате собствения си подход или на кого да се доверите,  да допускате до себе си.

Все пак вие сега може да постигнете успехи,  на които ще можете да разчитате през следващите  месеци,  а дори и години… Показателни или важни събития може да очаквате в дните на Пълнолунието,  което е на 29-ти септември.

Постарайте се през това време да зададете тенденции,  които после ще се развиват по инерция като минимум за идните около две седмици… След това ще имате право на още един опит. На този етап следва да се каже,  че продължава да ескалират повишени разходи,  които в оптимален случай са неизбежни инвестиции.

Все пак вие изненадващо и бързо може да прекратите контакти,  които ви нанасят морални или материални щети… Ако има такива, тогава вие знаете за тях, но сега подобни процеси ще се ускорят, ще изискват изход и решение,  но вие няма за какво да съжалявате,  ако те ви действат деструктивно, ако определени контакти са непредвидими, дори нелоялни…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *