Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Вашата социална активност перманентно ще се усилва,  причините за това могат да бъдат различни, например- във вашето обкръжение може да има хора, които ви стимулират, амбицират, дават ви интересни предложения и съвети, от които можете да се възползвате.

Чрез общуване- вие може да сбъднете ваше съкровено желание или да привлечете онова, което най-силно желаете, което е най-ценно за вас, това може да бъде отношение на любим човек, може да е постигната договорка, одобрение или дори чисто материални  успехи.

Каквото и да е, чрез комуникация  вие може да намерите изход и решение за някои предизвикателни ситуации, които се отнасят до вашия социален статус, кариерно развитие, върхови постижения.

Ако в миналото са възникнали някакви предизвикателства, които са останали неразрешение, сега те могат да ескалират отново, да изискват промяна,  която може да канализирате в оптимално позитивна за вас посока- чрез преговори, договорки, защото ще има на кого да разчитате.

Не са изключени и внезапни възможности, които ви действат обогатяващо, можете да спечелите нещо важно за вас, финансово или морално..

Ако условията на труд го позволяват- можете да повишите доходите си… Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, дори и в една по-дългосрочна перспектива, в дните на Пълнолунието,  което е на 29-ти септември.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *