Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Овен

Овен

Фокусът през тази седмица са вашите партньорски отношения,  защото те влияят силно  на ваши бъдещи перспективи на развитие,  на възможността по-лесно да осъществите вашите цели.

Всъщност, в обкръжението на мнозина има енергични личности, които им помагат, подават им ръка при нужда, така че по-лесно да се осъществят  желания.

Чрез вид сътрудничество, намиране на одобрение,  вие може да реализирате ваш творчески проект,  по-лесно да се справяте с дела, които включват ваш бизнес, ако имате такъв.

По-лесно ще можете да се справите и с въпроси,  които касаят вашата финансова сигурност, тъй като ескалират повишени разходи или други фактори,  които могат да ви дестабилизират финансово.

Точно сътрудничеството- ще ви помага и в това направление, от вас ще се изисква обаче да избирате правилно хората, на които се доверявате и допускате до себе си,  защото може да има и такива,  които ще имат обратен на очаквания резултат  и по-скоро ще точат  вашите  ресурси.

В оптимален случай- ескалират повишени разходи за вас самите,  за ваш бизнес, за любими хора.  Все пак периодът е подходящ  да се дистанцирате от връзки,  ако има такива, които предизвикват загуби…

Ако съществуват конфликти на интереси,  пак така е подходящо точно сега да ги изчистите, чрез общи и обогатяващи цели например…

На кого и в каква степен можете да разчитате, кой допринася за благоденствието ви или точно обратното, какви реформи трябва да въведете във връзките си, за да изчистите евентуално напрежение или да ги укрепите- разбирате през настоящата седмица и можете да въздействате на всички тези въпроси над обичайното.

Показателни събития може да се очакват в дните на пълнолунието,  което е на 29-ти септември.

Постарайте се  през това време  да действате и реагирате така,  както искате  да съществувате или да зададете векторна развитие взаимоотношенията като минимум  за следващите около две седмици.  Ще  намерите време и за развлечения, така че да порадвате сърцето си.

Може да започнете романтични връзки, ако сте сами, в такъв случай те могат да бъдат перспективни или поне доста бурни,  страстни и емоционални.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *