Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Голяма част от събитията в живота ви вече се движат почти по инерция.

Вие навлизате в период, през който можете да „оберете плодовете“ на всички полагани от вас до този момент усилия,  а това ще има положителен ефект върху вашата репутация, обществено положение и кариерно развитие.

Периодът не е подходящ за резки завои, а по-скоро за анализи- с какво да продължите напред.

Вие ще разбирате това спонтанно според предложения, внезапни шансове, възможности, които обсебват вниманието ви и се реализират на практика. Всичко това ще е подсказка, че се движите в правилна посока и трябва да канализирате тази мощна енергия в същото направление.

Същевременно, от вас може да се изисква да прекратите контакти, които  вредят на вашето развитие и като минимум- на репутацията ви.

Ако определени личности, включително ваши партньори, лични или делови, не подкрепят вашите честолюбиви планове, гледате в различни посоки,  тогава това ще бъде по-видно от обикновено и ще изисква от вас да ги отстраните от пътя си или да ги оставите в миналото,  за да не позволите да ви действат по подобен деструктивен начин и в бъдеще.

В друг случай,  някой важни за вас партньорски отношения ще се нуждаят  от промяна, вид обновление,  за да се изчистят различия.

Тогава вие ще прецените- дали това е възможно,  дали желаете да реагирате по този начин, дали това ви удовлетворява…

Ще можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да изградите правилна стратегия, да направите правилен избор.

Все пак някой контакти ще се прекъснат и по външни причини,  защото разногласията са непреодолими…

Вашата популярност може да расте, мнозина ще получат интересни или приятни известия от колеги,  може и колектива, в който съществуват- общо,  който ви одобрява,  приема…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *