седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г.

Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Везни и ние все по-силно ще усещаме влиянието му от този сектор  като ще проявяваме по-голяма диалогичност, ще се стремим да бъдем по-балансирани  в свои изказвания, решения…

Зодиакалния знак Везни понякога е склонен да се колебае между „доводи“ и „контрадоводи“ преди да  обяви свое окончателно мнение.  Изглежда,  че през тази част от годината ние сме призвани  да се придържаме към максимална обективност,  истини,  така че да не объркаме бъдещи перспективи на развитие.

Ще усещаме също така,  че ще постигаме много по-лесно целите си,  когато имаме на кого да разчитаме,  получаваме повече подкрепа и одобрение от страна на околните.

Изглежда,  че ние ще можем да продължим напред и по своя път на развитие през това водещо условие-  да се съобразяваме с околните,  да балансираме между свой и чужд интерес, да проявяваме по-голяма толерантност, да се придържаме към фактите, да си сътрудничим.

Мнозина и по различни поводи ще осъзнават това,  така че действително   ще се придържат към горе-описани  послания и така ще успеят,  ще реализират на практика за плануваното.

Разбира се,  периодът на Везни  винаги е отличен и един от най-подходящите, благоприятните-  ние да хармонизираме и подобрим  нашия партньорски отношения, лични и делови, важни за нас връзки… Както казах вече- ще можем да се осламиме  и на по-голямо разбиране от отсрещната страна…

Ще забележим,  че желанието да се сближим с любими за нас хора сте перманентно.

Ако някой държи на нас или ние на него, това ще бъде по-видно от обикновено, задължително- ще се изчистят евентуални недоразумения, ще намираме повече време за развлечения, за нещо, което ще стопли сърцето ни. Ако в някой случай това не е така, знначи различията са твърде големи,  а понякога-  непреодолими.  На кого и в каква степен можем да разчитаме, с пик от показателни събития и евентуални развръзки  можем да се ориентираме в дните на Пълнолунието в Овен,  което е на 29-ти септември.

Периодът е отличен за започване на партньорски отношения,  ако това се случи,  тогава те обещават да бъдат перспективни  или поне съпътствани с доста страст.

Трябва да се има предвид,   че е в такова време, когато фокусът е върху взаимоотношенията,  ако те се нуждаят от промяна, това пак така ще бъде видно над обичайното, а ние, ще трябва да я дадем…

Не бива да се противим на  евентуални трансформации, ако виждаме че статуквото не може да бъде съхранено  или ескалира евентуално напрежение…

В такъв случай  ще трябва да анализираме внимателно- на какво се дължи това,  какъв вид реформи трябва да допуснем,  за да „наместим пластовете“ между нас,  за да се изчистят  разногласия,  ако има такива… Почти през цялата седмица ескалират повишени разходи,  които могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Все пак,  не е изключено да ескалират равносметки-  кой допринася за  благоденствието ни или пък ми нанася финансови щети.

Вероятно подобни анализи  също ще имат отражение върху взаимоотношенията.

Рязко ще се прекратяват онези,  които са загубили стойност за нас, защото ни дестабилизират, нанасят ни щети  в един по-широк смисъл.

Почти през цялата седмица  са възможни изненади,  те ще укрепват, обновяват, прогресират едни контакти,  но ще прекъсват  бързо и внезапно други,  които са безперспективни,  но в такъв случай няма за какво да съжаляваме за тях.

Везни също така може да провокира  известна неувереност,  колебания по кой път да поемем,  верен ориентиращи се оказват личности,  на които може да разчитаме,  подават ни ръка,  окуражават ни, показват ни с безпристрастна и обективна оценка, вярната посока…

В зодиакалния кръг Везни е  единственият знак, който е  неодушевен,  а това допълнително акцентира  върху необходимостта  от момент на „ безпристрастна истина“…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 25.09-01.10.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *