Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.10-31.10.21г. Зодия Везни

Везни

Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние или необходимостта да задържите онова, което отчитате за най-важно, ценно за вас. Това може да изисква известна адаптивност и повишени усилия от ваша страна, така че да превъртите всички предизвикателства в полза.


Не е изключено да ескалират повишени разходи, които са за близки хора, за дома, семейството и т.н.

В друг случай- все повече ще расте необходимостта да инвестирате в недвижимо имущество, комфорт на съществуване, да се справяте с битови и имотни казуси.

Каквото и да е, ще установявате, че всяко нещо си има цена, но ще анализирате дали тя си струва да бъде платена, а този избор може да определи много за бъдещото ви развитие.

Семейството ви може да е във фокус, ако имате такива различия, опитайте се да ги отстраните своевременно.

Венера, вашата покровителка все още е в Стрелец и ви зарежда с огнен ентусиазъм, повишена инициативност, която можете да канализирате в преговори, разяснителни разговори, които в повечето случаи ще са успешни, особено, ако се отнасят до бизнес начинания или пък взаимоотношения с любими хора.

Но рутинната работа ви носи напрежение, не е изключено в ежедневието ви да настъпи известен хаос, с колегите да ескалират недоразумения, които е хубаво да избягвате, защото ще са подчертано деструктивни…

Използвайте периода, за да пренаредите приоритетите си или да се откъснете от дела, които не ви носят удовлетворение…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *