Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.10-31.10.21г. Зодия Дева

 

Дева

Информационният поток се усилва, може да чуете истини, повишени изисквания, шансове…Може да ви се наложи също да воювате за интересите си и да използвате дал словото си, за да печелите битки, да защитавате интересите си.


Това правило важи приоритетно за служебни контакти. В някой случаи това е символ, че се променят условията на труд, а вие трябва да отговорите на повишени изисквания, в друг- вие може да се изправите срещу определени авторитети на работното си място, може да не сте съгласни с нови или повишени изисквания. Въпрос на избор е, как ще реагирате, не губете от поглед по-далечни перспективи на развитие, за да се ориентирате към оптимално подходяща, правилна стратегия за вас…

Ако определени различия не могат да бъдат преодолени, тогава вие може да скъсате връзки и договори, които са изчерпани.

Ежедневието може да е доста натоварено, ще е хубаво да не пренебрегвате и физическото си здраве.

Все още и повечето от вас могат да разчитат на семейството си, в хубав период сте да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, а домът е  вашата крепост.

Въпреки всичко вашият партньор може да има повишена нужда от вниманието ви, дори грижата ви. Но ако между вас са се натрупали недоразумения, те ще се усилия и ще действат ерозивно, със съответните последици, ако не вземете своевременни мерки. Проследете причинно-следствени връзки, осланяйте се и на интуицията си, за да анализирате какво невидимо на пръв поглед ви влияе и да го насочите в една по-положителна и предпочитана за вас посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *