Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.10-31.10.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица може да ескалира известно напрежение, което се дължи на домашни задължения, които не са ви твърде по вкуса. В друг случай- стари и неразрешени казуси от миналото, които касаят семейството, дома, битови и имотни казуси могат да напомнят за себе си. Вашите реакции и решения ще имат определено и ключова въздействие, тоест-имате избор.


Вие може да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди. Важно е да се подчертае, че може да ви се налага да проявявате повече разбиране, дори да правите компромиси към близките си, също- че сега очертавате по-дългосрочни перспективи на развитие, които ще имат широко отражение и нека те бъдат позитивни за вас, така както искате да ви съпътстват през следващите месеци и повече…

Можете да инвестирате в дома си, така че да подобрите, освежите атмосферата у дома.

В друг случай- ще можете да разчитате дори и чисто финансово на близките си.

Все пак и разходите може да са повишени, а понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви.

На 29 октомври предстои знаково астрологично събитие, Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще остане там до 13 декември, това се случва веднъж на около две години и поливна. Докато Марс е във вашия зодиакален знак вашата инициативност ще се покачи, ако не по желание, то по принуда, иначе може да предизвика нервно напрежение.

Марс от Скорпион в значима степен ще ви позволи да сте сами капитани на собствения си житейски кораб, образно казано, това е сила, но и отговорност, защото резултати, успехи, развръзки ще зависят предимно от собствения ви подход и в каква посока канализирате тази мощна енергия. Тенденции, които зададете сега и до средата на декември, после пак така ще имат значение и отражение поне за следващите около две години и половина…Струва си да си изработите стратегия още в началото.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *