Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.02-03.03.2024г. Зодия Водолей

Водолей

Периодът е отличен  да стабилизирате финансовото си състояние,  да повишите доходите си,  ако условията на труд го позволяват.

Някои от вас могат да се доберат  дълготрайни  източници за печалба  или пък да „ циментират“ свои приходи и да разчитат на тях за дълго.

В друг случай- може да разчитате на близките и на семейството си, морално и финансово,  може да инвестирате във вашия дом,  а това ще се отчита за положително обстоятелство.

Някой от вас може да рестартират процеси,  които пак така касаят приходи и това да се окаже в стабилно начало,  което има бъдеще,  ще ви действа обогатяващо за следващите месеци, а може и години.

Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, за да укрепите онези отношения,  които допринасят за благоденствието ви,  евентуално да се дистанцирате от други, които са изживели своето време.

В душата ви може да е неспокойно,  да се нуждаете от промени,  които да преобразят живота ви на всички нива,  както в личен,  така и в професионален аспект,  като ритъм в ежедневието, понякога- местоживеене, среда на съществуване  и всичко това да придобие нов облик, да бъде преобразено….

Вие все още се намирате в много силен период,  през който можете да насочвате тенденции според собствените ви желания, усещания и интуиция. Възползвайте се по оптимален начин,  това е огромна сила,  която е способна да „ преобрази декорите около вас“,  не е изключено да ви се налага да действате различно,  креативно,  за да получите по-добър резултат от преди и като не губите крайна и значима цел от поглед, за да не се изгубите, образно казано.

С по-голяма лекота привличате внимание, любов, онова, което най-много искате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *