Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.02-03.03.2024г. Зодия Дева

Дева

През настоящата седмица вие може да вземете доста активна позиция,  а това ще се превърне в повод  да се окажете „ под светлината на прожекторите“, да се сдобиете с популярност  или пък да създадете, укрепите връзки  с влиятелни и власт имащи личности, които могат да допринесат за осъществяването на ваши високи и честолюбиви планове.

Периодът е отличен  за преговори, които могат да има дългосрочно и стабилизиращо отражение, да се превърнат в шанс да надскочите успехите си, да разширите хоризонтите си на развитие, също- да се справите с някой предизвикателства, които иначе може да отчетете за извън контрола си, а те касаят ваша професионална реализация, доходи, бъдещи перспективи на развитие.

Колкото повече се стремите да укрепвате контакти,  може би да попаднете под вид опека, да получавате по-широко одобрение, толкова повече ще нараства вероятността  да превъртите някой трудности в полза. Понякога може да ви изглежда, че трябва да се съобразявате над обичайното с определени и нетолерантни персони, на практика може да е точно така, но през това преминават възможностите ви да осъществите ваши цели.

Ежедневието ви може да е доста натоварено, напрегнато, дори над средното ниво… Сега е моментът  да изпреварите конкуренция, да се справите с недоброжелатели, защото има на кого да разчитате, също- демонстрирате висока квалификация, действате различно, гъвкаво, за да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас може да пътуват принудително,  в такъв случай е препоръчително да бъдете по-внимателни,  някой от очакванията ви може да се окажат преувеличени,  ако не „ оцветите в по-ярки краски“ вашата теза и качества,  за да постигнете своето.

Пазете се от прекалено натоварване,  опитайте се да делегирате отговорности.

Ако нямате  възможност да израствате в настоящата си работа, тя не ви носи удовлетворение,  трябва да остане зад гърба ви,  тогава това ще бъде по-видно от обикновено и вие действително може да прекратите договори,  които са без перспективни…

Може да си намерите нещо ново и по-подходящо- пак така чрез връзки, вид подкрепа и одобрение.

В любовта- повечето от вас стабилизират партньорските си отношения.  Ако сте сами,

тогава може да срещнете партньор,  на когото можете да разчитате,  който е авторитетен,  дори и да не е твърде романтичен.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *