Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Дева

Дева

Звездите ви фокусират върху по далечни хоризонти на развитие,  за да си изберете най-правилна стратегия…

В друг случай- точно сега се очертават по дългосрочни перспективи, които засягат професионалната ви реализация, бъдещи планове и т.н.

Те ще бъдат напълно във ваша полза, ако демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото си или традиционно обкръжение и получите подкрепа и одобрение от съответни авторитетни личности.

Ежедневието ви може да е доста натоварено под влияние на вит преобразования, които ескалират на работното място и не само. Ако вие се вписвате в тази нова обстановка, тогава тази натовареност ще ви се отплати богато и вие ще утвърдите или циментирате   вашия авторитет и т.н.

Ако не всичко се случва точно така, както искате или очаквате, тогава може да решите да прекратите дългосрочни договори или отношения, които вече са изчерпани.

Хора стоящи далеч от вас буквално и в по-широк смисъл обсебват вниманието ви и могат да преобразят живота ви, вие ще имате избор как да реагирате спрямо тях.

Ако ви занимават  съдебни дела, тогава и на този етап няма за къде да бързате, внимателно  проучете информацията, ако се наложи търсете и допълнително мнение, преди да вземете решение.

През втората част на тази седмица и през следващата- вашите усилия в избрано от вас направление ще започнат да дават все повече резултати, вие ще усетите тази тенденция като подкрепа или одобрение от страна на важни за вас хора, партньори, лични или делови, вашата популярност ще нарасне, както и влиянието ви върху околните.

На кого и в каква степен можете да разчитате, какво подпомага по-далечни перспективи на развитие-  получавате знакови новини, водите подобни разговори в дните на пълнолунието-  27 и 28  април.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *