Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица и в по-ярки краски ще набележите какво трябва да обновите в източниците ви за печалба, за да сте по-успешни, печеливши и т.н. В тази посока ще ескалират интересни, полезни, креативни идеи, които в някой случаи ще се превръщат в шанс за допълнителен, паралелен и дори скрит източник за печалба, особено, ако се нуждаете от такъв.

Добре ще взаимодействате с хора стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, социално значими институции, предимно през втората част на тази и през следващата седмица.

Важното е да не пренебрегвате вътрешния си глас и интуиция, те ще са верен ориентир и почти магичен помощник към материализирането на вашите мечти.

Финансовото състояние на някой може и да е дестабилизирано, да възникват спирачки или ограничения. Те може да са в лицето на конкретни личности, които трябва да преодолеете или пък- може би трябва да промените нещо в бъдещия си курс на развитие? Помислете, в по-ярки краски ще се представят всички предизвикателства, но и скрити до този момент шансове, варианти в дните на Пълнолунието- 27 и 28 април. Не случайно се твърди, че кризисните моменти пораждат и възможности, животът е доказал, че е така. Луната в Скорпион през това време е ненадмината като сила, способна да предизвика своеобразен катарзис в живота.

Преоценявате всичко ценно за вас и нека това да се превърне в повод да задържите и преумножите онова, което има стойност, да премахнете друго, което вече няма смисъл…Това може да премахне от пътя ви обстоятелства, ангажименти, любими хора до скоро.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *