Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Водолей

Водолей

Слънцето транзитира вече през зодиакалния знак Везни,  а от този сектор ви действа силно ентусиазиращо, позитивно,  защото пред вас винаги ще се оформят шансове, винаги ще се намират начини и варианти,  които по-лесно идентифицирате или застават на пътя ви. Вашата социална активност и амбиции ще растат,  общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение  ще са проводник на множество възможности.

Може да обсъждате по-далечни перспективи на развитие, да сглобите една цялостна картина и така да изберете най-вярната посока  за вашия просперитет. Информационният поток е много усилен,  мнозина ще проведат доста емоционални разговори или такива, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви,  ще има дългосрочно отражение върху развитието ви.

Сега сте в подходящ период  да укрепите важни за вас връзки,  но трябва да се пазите от  някои по-крайни  изказвания,  дори и да се чувствате предизвикани затова,  защото ще предизвикате обратен от очаквания или желания резултат.

Общуването ще ви въодушевява, ще е проводник на множество възможности,  но може да се превърне и в превратна точка, късане на контакти и договори и със съответните последици.

Всичко ще бъде наред и във ваша полза,  ако балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, когато това  има  база за сравнение,  общи интереси и т.н.  При всички случаи- звездите акцентират върху отношенията, на които ще влияете над средното ниво.

Може да разчитате на добронамереност и разбиране,  вероятно  не от всички,  но така ще си направите и подбор- кого да допускате до себе си, от кого да страните и т.н.  Някой от вас може да се захванат с уреждането на наследствени   приоритети, разрешаване на спорни или юридически казуси. Ако се придържате към фактите и вид обективност,  ще спечелите.

Демонстрацията на висока квалификация, желанието да се посещават курсове или да се увеличат знанията  също ще са съпътствани  от ” зелена светлина”.

Почти през цялата седмица във вашето обкръжение ще има личност,  която много силно ще ви подкрепя, ще ви ентусиазира, ще ви действа стабилизиращо на различни нива, в личен и делови аспект.

През първата част от седмицата можете да извършите положителни реформи,  може да се справите с теми, за които дълго не сте намирали отговор, изход и т.н, а това да ви подейства обогатяващо или удовлетворяващо..

През втората част- може да ескалират повишени разходи, които да имат негативно отражение  и върху някои ваши взаимоотношения.

Взаимодействието с финансови институции  не е лесно,  хубаво е да се пазите от необмислени харчове, евентуални и подобни инвестиции.

Може да попаднете в ситуации, които напомнят конфликти на интереси,  трябва да се пазите от вид нечестност и измами.

Бъдете внимателни с чужди ресурси,  а в някои  случай- може да ви се наложи да прекратите връзки, договори, които влияят на финансите ви, но негативно.

В оптимален случай- ликвидирате дългове,  спорни и имуществени казуси. Показателен или превключващ момент- са последните дни на седмицата.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *