Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Рак

Рак

Навлизате в период,  който ще обнови  вашата най-близка среда на съществуване,  в дома и семейството, но не само.

В друг случай вие ще получите шанс  да се справите с битови и имотни казуси.

Някой от вас ще обсъдят важни теми  със своите близки, които касаят бъдещи перспективи на развитие.

Въпроси  свързани с кариерно развитие, социален статус и т.н.- ще се определят силно от подкрепата, която можете да получите от вашите близки.

В друг случай- вашите високи и честолюбиви планове  ще се отразят на вашето местоживеене или отношения у дома.

Използвайте приливната вълна още в началото на периода, за да изчистите евентуални различия с близките си, ако има такива, за да насочите тенденцията в една по позитивна или желана от вас посока, която ще определи вашите декори, фон на съществуване и за следващите месеци, а може и по-дълго.

За да постигнете водеща цел,  може да ви се налага да се откажете от нещо друго,  вие ще прецените дали това си заслужава и ще направите избор, който може да преобрази живота ви.

През първата част от седмицата  може да получите добри новини, да проведете доста конструктивни разговори, може да намерите изход и решение от  вид спорове, така че да поздравите важни за вас връзки, да ги насочите в една по-позитивна и желана от вас посока.

Миналото ви застига по някакъв начин,  стари приоритети отново напомнят за себе си,  но ако различията между вас  и определени личности са непреодолими, тогава през втората част от седмицата- вие може да скъсате връзки и договори, които са безперспективни.

Може да узнаете тайни, да погледнете на определени хора от един друг и непознат до този момент ъгъл…

Все  пак е полезно да се пазите от конфликти, които могат да имат широко и негативно отражение,  може да са повод да изгубите контрол  над определени обстоятелства.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *