Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Телец

Телец

Предстои обновление,  което ще засегне  професионалната ви реализация  или ритъм в ежедневието.

Възможно е  да сте твърде натоварени с ангажименти, дори над средното ниво, но нека това да се превърне в повод вие да се докажете  и да постигнете успехи,  на които после ще разчитате през следващите месеци,  а може и много по-дълъг период от време.

Ако има нещо,  което препятства кариерното ви развитие,  то ще бъде по-видно от обикновено,  но вие  можете да го отстраните,  за да бъдете по-ефективни в бъдеще,  за да не провлачите деструктивни процеси занапред, ако има такива.

През първата част от седмицата  може да влезете  в дебати  с близки до сърцето ви любими хора  и така да очертаете по-далечни и добри перспективи на развитие.  Може да се изяснявате чувства,  да водите разяснителни разговори,   така че ако в миналото са съществували недоразумения, сега да ги изчистите.  Ако това е невъзможно,  тогава недоразумения, ерозивни или скрити процеси ще излязат на повърхността  и могат да се превърнат в повод да прекратите връзки,  които ви нанасят щети,  буквално и в преносен смисъл  или са изгубили стойност за вас.

През втората част от седмицата може да направите  чистка  на вашето обкръжение.

Възможни са повишени разходи,  нека да бъдат и целесъобразни  или ще отстраните хора и обстоятелства,  които могат да се превърнат в проводник на загуби.

Стари и неразрешени теми с финансовото състояние се възобновяват,  намират изход и решение,  стабилизирате доходите си,  а ако това е невъзможно-  прелиствате нова страница и сменяте средата си  на съществуване.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *