седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г.

Ден след новолунието във Везни  ще прорастват много важни въпроси и тенденции,  които са свързани с  взаимоотношения,  партньорски,  лични и делови.

Аспектацията на звездите е такава,  че ще тества  нашата способност да се придържаме към обективност и справедливост,  за да спечелим своето щастие или поставена цел.

Верен лакмус затова как се справяме ще бъде крайният резултат,  по друг начин казано- до колко сме успели да привлечем внимание, одобрение,  така че да си сътрудничим  и да постигнем по-лесно задачите,  които преследваме.

Припомням,  че през тази част от годината  ние можем да постигнем набелязаното предимно,  вероятно единствено- чрез вид помощ,  обединение на усилия,  способност да се вижда гледна точка различна от нашата собствена,  чрез прояви на толерантност  и т.н.

Може да сме склонни  да преувеличаваме всичко хубаво или лошо в нашите контакти.  В оптимален случай- ще ни обземе ентусиазъм,  в обкръжението ни ще се появи и личност,  която ще пали нашата инициативност,  ще се стремим да се доказваме повече пред другите,  а това ще е повод- да се създадат или укрепят контакти  с широко значение и отражение.

Обединяващо правило е,  че сега нашите взаимоотношения действително могат да се преобразят

При всички случаи- се обновяват, а от нас ще се изисква да насочваме тези процеси  в една по-подходяща и положителна за нас посока  като действаме по гореописания начин  и усвояваме  едни от най-ценните характеристики  на Везни.

През следващите няколко месеца  и да кажем до декември,  голяма част от случващото се ще се определя точно от това-  от перспективи на развитие,  които задаваме точно сега  и через преговори,  намиране на подходящи хора,  с които да обединим усилия,  като укрепим партньорски връзки  или създадем нови.

Мнозина ще преживеят доста бурни емоции,  ще попадат в подобни ситуации,  които се провокират от собствени желания  или от реакциите на отсрещната страна..

През първата част от седмицата- ще имаме възможност да си върнем нещо от миналото,  което засяга социалния ни статус,  по-високи и амбициозни цели, професионална реализация и т.н..

Ако нещо в миналото не ни е достигало,  за да го осъществим,  сега могат да се появят личности или обстоятелства,  които да подпомогнат този процес.

В някои  варианти това отново ще засяга или включва взаимоотношенията..

В значима степен разбираме-  с кого гледаме в една посока,  на кого можем да разчитаме и да си бъдем взаимно полезни,  това да допринесе за общо благоденствие и т.н.

Ако осъзнаем,  че това е невъзможно,  тогава ще прекратим определени  връзки,  дори договори,  някой от тях могат да се усложнят  или да ескалира напрежение,  което  ще е  доста шумно или  с доста широки и продължителен отзвук.

През втората част от седмицата информационният поток е доста усилен,  може да нараснат манипулациите,  словесната агресия,  не е изключено да се разкрият тайни,  да се разделим с илюзии,  да идентифицираме скрити и подмолни течения, там където те съществуват…

Въпреки всичко трябва да внимаваме на кого се доверяваме.  Венера ще премине в зодиакалния знак Везни  на  29  септември,  където ще бъде в най-голямата си мощ  и постепенно ще усили  качества  типични за този зодиакален знак,  но преди това  ще ни принуди да преминем  през ярки и цветни  чувства,  които ще се превърнат в отправна точка за всичко останало…

Посланията не са еднозначни и зависи какво се е натрупало  като чувства,  какво искаме  най-много..

През последните дни- ще преминем през пречупващ, може да се каже- превратен момент.

Меркурий ще се обърне  в директен  на втори октомври  и бързо ще набере скорост в направление,  което вече сме задали…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 26.09-02.10.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *