Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

Може да се намирате в сложен и трансформиращ период,  когато ви се струва, че трябва да направите избор,  преди да продължите напред.

Може да определите най-вярната посока според това и съответен анализ-  кой допринасят за чувството на щастие и благоденствие,  ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

През настоящия период може да постигнете успехи,  които да ви дадат шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват,  може да повишите доходите си  или поне да нарасне подкрепата към вас,  може да спечелите нещо важно и т.н.

Периодът е отличен да се докажете,  да направите пробив в избрано от вас направление, да утвърдите авторитета си, да подействат е позитивно на онова, което имате- общо.

Вашият покровител Меркурий се обръща в ретрограден на 29-ти  декември,  така че през следващите дни и седмици ще ви подтикне да преосмислите ваши минали решения,  за да бъдете по-успешни или за да шлифовате  получени вече резултати и те да бъдат по-добри от преди.

Някой от вас ще имат шанс да се върнат минала възможност,  която засяга социалния статус, обществено положение,  а понякога и брачни връзки.

Може да използвате стратегия, интуитивни прозрения или спонтанно застанали на пътя ви шансове в това направление,  възползвайте се по оптимален начин!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *