Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Везни

Везни

През тази седмица съзнанието на повечето от вас ще бъде обсебено от семейството,  от близки хора,  така че ще прекарвате повече време с тях  или у дома,  защото в този сектор от живота ви текат най-сериозни преобразования.

Възможно е семейството ви или член от него да има подчертана нужда от вашето внимание,   вие може да обсъдите важни теми у дома,  които да променят емоционалния фон,  привързаност, среда на съществуване и отново с членове на семейството.  Периодът прилича много на катарзис,  който може да изкара на повърхността  прикривани до този момент чувства,  нека това да се превърне в повод  за своеобразно оздравяване,  хармонизиране и т.н.

Истината винаги освобождава, препоръчително е да залагате на позитивни оценки или вид цели, които могат трайно да се иммлантират в атмосферата около вас.

Ако това не е ваша тема,  тогава самите вие ще бъдете под въздействието на много дълбоки емоционални преживявания,  ще сте склонни да преосмисляте всичко ценно за вас,  да вземате крайни решения, които могат да променят начина ви на съществуване- в личен и делови аспект.

Някой от вас могат да вземат решения за премествания,  уреждане на имотни казуси,  намиране на нова работа,  която пак така ще повлияе на вашето местоживеене или  разбирателство у дома.

Подходящо време да проследявате причинно-следствени връзки,  за да вземете оптимално правилни за вас решения и да изберете най-верното посока.

Няма за къде да бързате,  ако условията на труд или ежедневието го позволяват,  хубаво е да намалите темпото,  мнозина ще реагира точно така.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *