Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Намирате се в период,  през който ви се налага в по-голяма дълбочина да анализирате вашето минало,  така че да преосмислите- какво е истински ценно за вас,  какво трябва да пуснете да си отиде от живота ви,  защото вече е изживяло своето време,  понеже няма място в бъдещото ви развитие.

В друг случай- може да ви се налага  да промените нещо в стратегията си,  за да съхраните нещо ценно за вас- чисто материално, но може да е свързано и с любим човек, вариантите са много и различни….

Периодът е тестови-  какво е ваше,  можете да задържите в живота си,  защото не бива да го напуска или пък точно обратното…

В този смисъл мнозина се намират на прага на житейски кръстопът,  когато оставят нещо изживяло своето време зад гърба си, „ разчистват терена“ образно казано,  за да отворят място  за нещо ново и по-перспективно през следващия месец и идната година.

Може да стигнете до дълбините на истини,  онова което се е натрупало във вашето подсъзнание и душа, нека това да ви подейства  освобождаващо, пречистващо,  даващо шанс за своеобразно „прераждане“ на вашите чувства,  ако не веднага,  то съвсем скоро и през януари.

Засега е полезно да следвате естествения ход на събитията, да правите преоценки,  да действате различно, ако се налага, за да получите по-добър резултат от преди или да не повтаряте евентуални минали грешки, които ви нанасят щети. Някой от вас ще получат подарък, буквално или в преносен смисъл,  ще получат втори шанс да материализират някаква своя съкровена мечта,  която влияе на благосъстоянието или чувството на щастие…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *