Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.12.2022г.- 01.01.2023г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица ще обърнете повече внимание на близки и любими хора,  пораснали деца, ако имате такива,  ваш партньор и т.н.

Повечето от вас ще намерят време за тях, за развлечения,  а случващото се може да остави дълбок отпечатък във вашето съзнание и сърце.

Периодът е отличен да  укрепите сърдечни връзки,  ще имате такава възможност,  така и ще бъде в повечето случаи,  съответно може да преживеете незабравими,  приятни мигове.

Някои от вас  може да проведат разговори,  да стигнат до решения с любим човек,  които после да имат широко отражение,  да се обсъждат дълго и със съответните последици.

Това може да е напълно благоприятно,  даващо шанс да шефовете някои решения и съответно бъдещи перспективи на развитие.  Меркурий,  вашият управител се обръща в ретрограден на 29-ти декември и ще остане ретрограден до 17-ти януари  2023 г.

През това време вие ще преосмисляте сърдечните си отношения,  ще имате възможност да изчиствате евентуални недоразумения или слабости,  ако има такива.

Някой от вас могат да си върнат минала любов,  ако това ви интересува и лице тя не е трябвало да напуска живота ви.

Отново могат да се  активират стари и неразрешени въпроси,  но сега може да реагирате различно и да получите по-добър резултат от преди,  ако желаете разбира се.

Ще намирате време и за почивка,  рутината на този етап ще е по-скоро на заден план.  Повечето от вас ще се радват на доза късмет или ще ескалират обстоятелства,  които ще порадват сърцето им.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *